Leer hoe je nieuwe medewerkers begeleidt en het beste uit je team haalt

Home / Accountancy / Leer hoe je nieuwe medewerkers begeleidt en het beste uit je team haalt

effectief_coachen

Nieuwe medewerkers brengen andere inzichten en ideeën met zich mee. Hoe begeleidt je zo dat ze het beste uit zichzelf en het team halen in hun nieuwe werkomgeving?

In samenwerking met het SRA biedt OTV vanaf eind 2015 een nieuwe training aan: ‘effectief begeleiden van nieuwe medewerkers’. De training is bedoeld voor teamleiders, relatiebeheerders en zelfstandig assistent-accountants. Lieke Herpers geeft ‘effectief begeleiden van nieuwe medewerkers’.

Je krijgt praktische handvatten en leert je hoe je je kennis positief-kritisch overbrengt op iemand met minder bagage. Hoe speel je flexibel in op de diverse individuele coachingsbehoeften binnen het team? En hoe passen de coachingsuren in je drukke agenda en het aantal declarabele uren dat beschikbaar is? Je krijgt inzicht in de verschillende coachingsstijlen en leert hoe je op een effectieve en plezierige wijze je rol als begeleider invult.  Aan het eind van deze tweedaagse training weet je hoe je het zelfsturend vermogen van een nieuwe medewerker vergroot en haal je het beste in hem naar boven.

Startdatum van de nieuwe training  is 7 december 2015. Het programma wordt zowel als open inschrijving als in company aangeboden. Inschrijven voor de training kan via het SRA. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op of kijk op de website van het SRA.

Related Posts