Zo leer je de juiste vragen stellen bij het samenstellen van de jaarrekening

Home / Accountancy / Zo leer je de juiste vragen stellen bij het samenstellen van de jaarrekening

Iedere accountant weet het. Het samenstellen van de jaarrekening is belangrijk en noodzakelijk. Helaas lukt het niet altijd om het belang en de inhoud duidelijk te maken aan de klant. Loop jij hier ook tegenaan in de samenstelpraktijk? Dan kan de nieuw training die OTV in samenwerking met het SRA heeft ontwikkeld helpen! Pieter van Bakel en Carel Verdiesen verzorgen ‘klantgericht vragen stellen in de samenstelpraktijk.’

Tijdens de training ‘klantgericht vragen stellen in de samenstelpraktijk’ leer je hoe je op klantgerichte wijze inzicht geeft in het belang van het samenstellen van de jaarrekening en de risico’s die er bij kunnen spelen. Daarnaast leer je hoe je het afstemgesprek op een goede en verrassende manier opent, want ook daar is het stellen van de juiste vragen het halve werk! In de training ga je al oefenen met deze gesprekken.

De training start als incompanyvariant op 28 september. Op 8 oktober vindt de training voor de eerste keer als open inschrijving plaats. Inschrijven kan via de site van het SRA. Wil je meer informatie of wil je de training ook in jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Hou de website en onze LinkedIn in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Related Posts