Wij houden er van om zaken energiek, prettig, leergierig, karaktervol en constructief aan te pakken.

 • Lian van Sinten
  Lian van SintenDirecteur

  Lian is een overtuigd social engineer. Zij is geïntrigeerd door de vraag waarom mensen doen zoals ze doen. Hoe en waarom beïnvloeden ze elkaar, in positieve en negatieve zin? Daarbij heeft ze een bijzondere fascinatie voor samenwerking en teams. Haar overtuiging is dat in deze complexe tijd samenwerken het antwoord is. Zij zorgt ervoor dat individuele-, team- en organisatiebelangen met elkaar verbonden worden. Zo onstaat een High Performing Team. Lian is in haar aanpak constructief karaktervol op een warmvoelende manier. En altijd op zoek naar nieuwe ideeën, een andere aanpak met als drijfveer: “hoe krijg je het voor elkaar”.

 • Pieter van Bakel
  Pieter van BakelAssociate partner

  Pieters ultieme doel is mensen die stap te laten zetten waarvan ze vooraf niet gedacht hadden die stap te kunnen maken. Vaak is er verschil tussen datgene wat je zegt en wat je doet. Dat verschil laten zien en verkleinen daar ligt zijn passie. Hij is ervan overtuigd dat mensen kunnen veranderen door ze te leren hun eigen, vast patronen te zien. Pieter is een trainer pur sang:energiek, gedreven en direct. Hij stelt scherpe vragen, is karaktervol en constructief. Hij maakt eigen ervaringen startpunt van jouw leerproces. Ervaringen doe je op, outdoor is wezenlijk in zijn werk. In de dynamiek van actie laat hij je zien en voelen hoe jij en anderen zich gedragen.

 • Lieke Herpers
  Lieke HerpersTrainer & Coach

  Lieke’s drijfveer is mensen te inspireren om meer uit zichzelf en anderen te halen. Haar kracht is het aanvoelen en tegelijkertijd onder woorden brengen van wat iemands kracht en uitdagingen zijn. Lieke heeft een passie voor trainen en coachen waar ze open, liefdevol en confronterend is. Ze windt er geen doekjes om en geeft to the point feedback. Ze weet haar observaties goed te verbinden met de organisatiedoelen. Lieke straalt plezier uit en komt dynamisch en energiek over.

 • Nick Herpers
  Nick HerpersDirecteur

  Nick is gefascineerd door de vraag hoe veranderprocessen verlopen, leergierig naar het transformatieproces. Hoe geef je op een constructieve manier vorm aan dit uiterst complexe gebeuren? Zowel op individueel, teams als organisatieniveau. Zijn overtuiging is dat dit alleen kan als je de transformatie vormgeeft met de waarden en overtuigingen van de gewenste cultuur. Nick werkt graag op het scherpst van de snede. Hij daagt jullie uit om te bespreken wat aanwezig is en niet besproken wordt. Hij brengt focus aan en vraagt jullie uit om anders te kijken en om vanuit deze andere blik nieuwe keuzes te maken.

 • Maarten van Schie
  Maarten van SchieAssociate partner

  Maarten is gedreven om samen met jou te ontdekken waar jij voor gaat. Zijn overtuiging is dat vaardigheden bepalen wat je kunt; voor wat je wilt en doet zijn je overtuigingen minstens zo bepalend. Deze zoektocht kan confronterend zijn doch Maarten zorgt voor veiligheid en let op de grenzen.   Maarten is een praktijkmens. Hij gaat, het liefst hands on, met jouw dagdagelijkse zaken aan de slag en geeft zo inzichten, praktische oplossingen en handvatten. Maarten maakt daarbij graag gebruik van beelden, tekent, vertelt verhalen en gebruikt de ruimte. Zo gaan situaties leven en ontstaat leergierigheid. Binnen OTV heeft Maarten, als partner, een bijzonder aandachtsgebied: de agrarische sector.

 • Edith Verhoef
  Edith VerhoefTrainer & Coach

  Edith gaat uit van de gedachte dat ieder mens zijn of haar roeping en unieke plek heeft in deze wereld. Dat je meer vreugde ervaart als je een zinvol leven leidt in een prettige stimulerende omgeving waar je nuttig bent.
  Hoe beter je jezelf kent en daarvoor durft te gaan, hoe effectiever je jezelf kan inzetten voor anderen. Door humor en prikkelende vragen zal zij beweging creëren, de zaak scherp zetten en confronteren waar nodig is en dat altijd vanuit verbinding en betrokkenheid. Als dochter van een ondernemer hebben MKB organisaties haar hart. Zij houdt ervan om vanuit haar brede ervaring als P&O adviseur, trainer en coach als klankbord en vraagbaak te fungeren voor ondernemer, leidinggevende en medewerker en zij helpt graag om dreigende conflicten te voorkomen. Met als uitgangspunt dat de wereld steeds veranderd en zoekend naar “Het kan wel!”.

 • Simone Lans
   Simone LansVitaliteitstrainer & -coach

   Simone brengt energie. Ze prikkelt en nodigt mensen graag uit om een eerste, kleine stap buiten hun comfortzone te zetten. Want daar is waar de magie begint. Daar kun je het leven gaan creëren zoals goed is voor jou. Dit doet ze op een inspirerende, vrolijke en enthousiasmerende manier.

   Mede door haar jarenlange ervaring als strateeg en leidinggevende weet ze ook als coach en trainer snel tot de kern te komen en is verbinding met de ander snel gemaakt. Dit zorgt direct voor een ontspannen en vertrouwde sfeer.