Onderzoek – Wat is het effect van social distancing op welzijn en effectiviteit in je werksituatie?

onderzoek social distancing

Van ongeloof en verwarring, naar actie, veel geregel, bijstellen, aanpassen.

Van leren en ontdekken, naar improviseren, brainstormen, ideeën, brainstormen.

Van kansen zien, proberen en vernieuwen, naar …. Ja naar wat eigenlijk? En hoe verder straks?

Een achtbaan aan ervaringen en emoties en ik was verbaasd over hoe fijn ik het zelf vond om mijn verhaal te kunnen delen in dit onderzoek. Het gaf mij het gevoel dat er ‘íemand’ naar me luisterde. En dat is natuurlijk gek, maar uiteindelijk is het wel de bedoeling dat hier ‘íets’ mee gedaan wordt. Dat we met elkaar onze ervaringen delen en vervolgens leren voor de toekomst.

Wij zijn ook heel benieuwd naar jouw ervaringen. En willen alle verzamelde informatie graag weer delen. Zodat we op afstand datgene verbinden wat ons raakt, wat ons in beweging zet, wat ons verlamd, wat werkt.

We nodigen je uit om deel te nemen aan dit onderzoek om ons (en jou) te helpen inzicht te krijgen in hoe social distancing jou beïnvloedt in je professionele context. Deelnemen duurt ongeveer 10 – 15 minuten.

Het werkt eenvoudig; door te klikken op de button hier onder kom je in het onderzoek. Neem vooral de tijd om je verhaal te schrijven! De rest is aanvullende informatie om te zien bij welke groepen welke zaken spelen.